• Kontaktirajte nas

    • Republike Srpske br. 5, Loznica
    • +381 15 892 050
    • plastex@mail.com
    • Ponedeljak – Subota: 07:00 – 17:00

Digitalna štampa velikih formata

Obuhvata reklamne banere na fasadama, bilbordima, megabordima, svim vrstama vozila, stadionima, skijalištima i ostalim sportskim objektima.

Digitalna štampa velikih formata se radi na ceradnom, meš platnu, folijama i papiru.

Meš platna

Kada govorimo o izradi reklama, kvalitetan materijal je ključan za privlačenje pažnje potencijalnih kupaca. Meš platna su upravo takav materijal. Ova vrsta platna se sastoji od mešavine različitih materijala poput pamuka, poliestera i vune, što mu daje jedinstven izgled i teksturu.

Meš platna su izuzetno izdržljiva i otporna na habanje, što ih čini idealnim za izradu reklama koje će biti izložene spoljnim uslovima. Takođe, ova platna su lako prenosiva i mogu se brzo montirati na različite površine, kao što su zidovi, ramovi ili čak vozila.

Na našem sajtu, nudimo širok izbor meš platna u različitim bojama i dezenima. Takođe, pružamo usluge štampanja visokokvalitetnih slika i dizajna na meš platnima, kako bi vaše reklame bile upravo onakve kakve želite.

Budite sigurni da ćete sa meš platnima dobiti reklamu koja će privući pažnju i izdržati test vremena.

Ceradna fasadna grafika

Ceradna fasadna grafika je jedna od najefikasnijih i najekonomičnijih opcija za promovisanje vašeg biznisa, proizvoda ili usluge na velikim površinama. Ova vrsta grafike se može postaviti na bilo koju fasadu, bez obzira na oblik ili veličinu, i predstavlja savršen način za privlačenje pažnje prolaznika.

Ceradna fasadna grafika se sastoji od visokokvalitetnog materijala otpornog na vremenske uslove, koji može da izdrži sve vrste spoljnih uticaja. Naša grafika se može napraviti u različitim bojama, veličinama i dizajnima, kako bi se prilagodila vašim specifičnim potrebama.

S obzirom na veličinu i efikasnost ceradne fasadne grafike, ona se često koristi za promovisanje velikih događaja, poput sportskih turnira, koncerata i drugih kulturnih dešavanja. Takođe, ova vrsta grafike se koristi i za brendiranje kompanija, prodavnica i drugih poslovnih objekata.

Naša ekipa stručnjaka za grafički dizajn će vam pomoći u kreiranju savršenog dizajna za vašu ceradnu fasadnu grafiku, kako bi vaša reklama bila jedinstvena i privlačna.

Brendiranje izloga

U dogovoru sa klijentom i u zavisnosti od vrste poslovnih prostora, izlozi se mogu brendirati PVC folijom, Cut folijom, peskirnom folijom, One way vision (rupičastom) folijom.

Enterijeri

Unutrašnjost vaših poslovnih i privatnih prostorija možete izmeniti u estetskom i funkcionalnom smislu unikatnim tapetama, podnom grafikom, raklamama na paravanima od leksana i klirita, štampom na kašir peni, štampom na kanvasu, klik-klak ramovima.

Tapeti

Bilbordi

Bilbordi su jedan od najefikasnijih i najpopularnijih načina za promovisanje vašeg biznisa, proizvoda ili usluge. Oni su postavljeni na prometnim mestima, kao što su putevi, raskrsnice i kružni tokovi, što im omogućava da privuku pažnju velikog broja ljudi.

Naši bilbordi su izrađeni od najkvalitetnijih materijala i štampani su na vrhunskoj opremi, kako bi vaša reklama bila vizuelno privlačna i efikasna. Otporni su na vremenske uslove i mogu se postaviti na bilo kojoj lokaciji, bilo da se radi o gradskoj ili ruralnoj sredini.

Kako bi vaša reklama bila jedinstvena i privlačna naša ekipa će vam pomoći u kreiranju savršenog dizajna za vaš bilbord. U različitim veličinama, oblicima i bojama, bilborde možemo prilagodili vašim specifičnim potrebama.

Vršimo dostavu i montažu na teritoriji cele Srbije